Tarieven creatieve coaching of creatieve therapie

  • Telefonisch oriëntatiegesprek: gratis en vrijblijvend
  • Traject van 3 sessies: 87 euro
    Dit traject is vooral geschikt als je wilt kennismaken met wat creativiteit kan toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling. Je zit op dit moment al (redelijk) goed in je vel en hebt een gerichte vraag waar je kort aan wil werken in een individueel traject.
  • Traject van 7 sessies: 177 euro
    Dit traject is geschikt voor jou als je diepgaand het effect van creatieve coaching of therapie wilt ervaren. Je komt meer in contact met je gevoel, intuïtie en eigen wijsheid. Tussendoor krijg je creatieve opdrachten mee om hier ook thuis mee aan de slag te gaan.

Als je twijfelt welk traject voor jou het meest passend is, kun je telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen.

Een losse sessie kost 30 euro en is alleen te volgen na een coachingstraject. Na een coachingstraject kun je altijd besluiten om verdere verdieping te zoeken in een vervolgtraject.

Deze prijzen zijn nog bewust laag omdat ik in opleiding ben en ik in korte tijd veel bezig wil zijn met coachen. Houd er rekening mee dat deze prijzen omhoog zullen gaan.

 

Annuleringsvoorwaarden

Betalingen van een coachingstraject, workshops en cursussen worden vooraf gedaan via een Tikkie.

Na het starten van een coachingstraject is het helaas niet mogelijk om te annuleren, omdat je voor een aantal keer ineens betaalt. In het geval van ziekte of overmacht kun je een coachingsessie 48 uur van tevoren verplaatsen. Bij afzegging van minder dan 48 uur van tevoren kan de coachingsessie mogelijk vervallen.

Na betaling van een workshop of cursus is het helaas niet mogelijk om te annuleren, omdat ik met een kleine groep mensen werk. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen (je regelt dan onderling de kosten).