Melanie is een erg lieve en verwelkomende coach. Ze stelt je goed op je gemak en forceert niets. Ik had het gevoel dat overal ruimte voor was, zonder veroordeeld te worden. Ik vond het een fijne, veilige, wat meer speelse manier om inzicht te krijgen in bepaalde dingen, gegeven door een persoon die erg betrokken en liefdevol overkomt. Zeker een aanrader om je horizon mee te verbreden!

– Anoniem
 

Creatieve coaching heeft mijn onderbewuste laten spreken. Ik heb iets gevoeld waarvan ik me niet bewust was en dat heeft me mooie inzichten gegeven! Melanie is hierbij heel rustig aanwezig en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Met een praktische opdracht ben ik naar huis gegaan. Ik vond het een mooie en waardevolle ontmoeting Melanie!

– Julliette
 

Melanie is een enorm lieve, open en toegankelijke vrouw. Je merkt letterlijk dat je “er mag zijn”. Dat is natuurlijk een van de fijnste dingen die je als mens kunt ervaren. Daarbij kijkt ze binnen de sessie naar jouw hulpvraag en kadert ze hieromheen, maar binnen die kaders ben je volledig vrij in wat je kunt en mag vertellen en kun je volledig in het vrije weg gaan associëren, zoals Freud dat ook zo mooi benoemt. Ze luistert echt, zonder dat je maar één moment het gevoel hebt dat ze afwezig is. Krijg er een prettig gevoel van:) daarbij geeft ze je een creatieve opdracht die past bij jouw hulpvraag, welke jou later ook weer een inzicht geeft in jouw eigen gevoel en gedrag. Erg bijzonder 🙂

– Pleuni, student psychologie
 

Melanie creëert een veilige ruimte waarin ze je begeleid richting expressie van jouw innerlijke wereld. Door haar ervaringsdeskundigheid, opleiding en aangeboren nieuwsgierigheid heeft zij een grote toolbox waardoor ze met jou kan onderzoeken welke wijze van expressie het beste bij jou past. Dit doet ze met een oprechte interesse in jou en zonder oordeel. Een sessie met haar werkte voor mij verlichtend, bevrijdend, verbindend en bovendien helend.

– Vrouw, wetenschappelijk onderzoeker
 

Ik dacht ‘huh, moeten we niet eerst bespreken hoe ik me voel?’, maar toen ik mijn schilderwerk zag besefte ik het pas: het is zoveel makkelijker om adhv je schilderwerk uit te leggen hoe je je voelt. Daarnaast bood het mijzelf ook inzicht in hoe alle gedachtes en emoties in mijn hoofd zaten. Eerst schrok ik ervan, omdat het zo’n chaos was, maar daarna begreep ik ze beter en dat creëerde meteen rust in mijn hoofd. <3

– Eva
 

Melanie heeft een erg zachte energie. Ze is open en onbevooroordeeld, hierdoor voelde ik me enorm snel op mijn gemak tijdens de sessie.

Na een korte meditatie mocht ik vanuit intuïtie een tekening maken. Dit was wel even gek, maar ze begeleide me er prima doorheen. Ik vond het enorm bijzonder hoe een tekening, die op het eerste gezicht nietszeggend was voor me, door haar vragen een veel diepere betekenis kreeg. En je er uiteindelijk kennis uit kunt halen die je weer verder op je pad helpt!

Zeker een aanrader, erg bijzonder om te ervaren!

– Madelon, business coach