Tarieven creatieve coaching of creatieve therapie

  • Oriëntatiegesprek van een uur: gratis en vrijblijvend
  • Traject van 3 sessies van anderhalf uur: 177 euro
    Dit traject is vooral geschikt als je wilt kennismaken met wat creativiteit kan toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling. Je zit op dit moment al (redelijk) goed in je vel en hebt een gerichte vraag waar je kort aan wil werken in een individueel traject.
  • Traject van 7 sessies van anderhalf uur: 377 euro
    Dit traject is geschikt voor jou als je diepgaand het effect van creatieve coaching of therapie wilt ervaren. Je komt meer in contact met je gevoel, intuïtie en eigen wijsheid. Tussendoor krijg je creatieve opdrachten mee om hier ook thuis mee aan de slag te gaan.

Als je twijfelt welk traject voor jou het meest passend is, kun je een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen. In dat gesprek kun je kennismaken met mij als coach en ervaren of mijn werkwijze bij jou past.

Na een eerste traject kun je verdere verdieping vinden in een vervolgtraject van 7 sessies van anderhalf uur + 1 gratis sessie voor 377 euro. Of je kan per losse sessie van anderhalf uur verder gaan voor een prijs van 60 euro per keer.

Annuleringsvoorwaarden

Betalingen van een coachingstraject, workshops en cursussen worden vooraf gedaan via een Tikkie.

Na het starten van een coachingstraject is het helaas niet mogelijk om te annuleren, omdat je voor een aantal keer ineens betaalt. In het geval van ziekte of overmacht kun je een coachingsessie 48 uur van tevoren verplaatsen. Bij afzegging van minder dan 48 uur van tevoren kan de coachingsessie mogelijk vervallen. Als je milde klachten hebt die mogelijk verband houden met COVID-19 kun je kosteloos de afspraak verplaatsen.

Na betaling van een workshop of cursus is het helaas niet mogelijk om te annuleren, omdat ik met een kleine groep mensen werk. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen (je regelt dan onderling de kosten).